ÜGYFELEINK MONDTÁKFRIEDL ZSUZSANNA - MICROSOFT HR IGAZGATÓ


A Microsoft egy egyedi, a megszokottól eltérő vezető fejlesztő programot akart megvalósitani, ami egyedi és kreativ módon szemlélteti és tanitja a vezetőinknek a Growth Mindset (Szemléletváltás) működését a vezetői munkában. A Restart-tal közösen (Kiss Péter és Pach Gabriella), egy partnerségen és nagyon hatékony együttműködésen, közös gondolkodáson alapuló “workshopot” tartottunk a Magyar Microsoft top40 vezetőjének, a vezetők saját gyerekeinek bevonásával, a Millenáris játszóházban. A programon a vezetőink az élményszerzésen túl elvihető tanulságokra tettek szert, még kézzelfoghatóbbá vált számukra a Growth és Fixed Mindset közti különbség. A visszajelzések alapján sikerült maradandó élményt és tapasztalatot szerezniük a vezetőinknek, és várják a folytatást.


  

VERES FERENC  - FRESENIUS KÖZÉPVEZETŐI WORKOUT Nagyon jó a kezdeményezés, érdekes volt látni hogy mennyire, és mennyire nem ismerjük magunkat. Kiemelten jó ötletnek tartom a szituációs rendezős játékot, ahol mi a csoport tagjai véleményt alkothattunk a saját kommunikációnk stílusáról, eredményességéről, fejlesztendő területeiről. Úgy gondolom, a nyitottság a teljes csoport részéről biztosított volt a tréning ideje alatt és után, ez nagyon fontos tényezője a tréning sikerességének. Jó tudni, hogy a mindennapi munkakapcsolatban lévő kollegáim milyen tulajdonságokkal rendelkeznek, kinek milyen a habitusa, hogyan dolgozik, milyen a szemlélete - és ezt ők hogyan gondolják magukról. Ez nagyban megkönnyítheti az egymás közötti kommunikációt, így egy következő lépés lehet például a szervezetünkön belül dolgozó beosztottak még alaposabb ismerete is, egy hasonló szervezésben. Nagyon jól éreztem magam, tényleg felszabadító volt a 2 napos, csapatunkkal együtt töltött idő. Izgatottan várom a folytatást.

 
 KREITER ÉVA  - DREHER SÖRGYÁRAK HR IGAZGATÓ


ÚJRAINDÍTÓ WORKOUT

 

A program igazán tanulságos volt számunkra és nagyon élveztük is, ezt minden egyes résztvevő nevében mondhatom.

 

A workshop egyrészt nyilvánvalóvá tette, hogy mennyi fontos értéket hordozunk, mennyi energiát meríthetünk csupán a saját csapatunk erejéből, tudásából, elkötelezettségéből még most is. Másrészt segített új távlatokat nyitni és célokat meghatározni saját magunk számára. 

 

Nagy szükségünk volt erre, hogy sikeresen tudjuk venni az előttünk álló nehéz időszak kihívásait. A workshop visszaadta a lendületünket - azt hiszem ez a kijelentés önmagáért beszél.

 

 


 

 

DIÓS EDIT HR VEZETŐ

 
Szokásosan indult: egy az invitáló mailek közül egy ismeretlen coach-ügyvezetőtől, nyílt program, női vezetők a téma, csoport coaching lesz a módszer, ki lehet próbálni. Szívesen lát, stb., stb..
Zsigerből lemondtam. Kiss Péter visszaválaszolt. Adekvátnak találtam azt a pár sort. Ritkán van ez az érzésem, ezért mentem mégis oda. 
Majd a Molnár Éva vezette programon ez az első benyomásom a következő tapasztalássá finomodott:
Nem voltunk tüzijátékkal kábítva és csoda sem történt. Igen, ők is vízzel főznek, ugyanúgy mint a többiek. Ezt ők is tudják. De jól főznek. És ezt tudják is magukról. Meg is tudják jeleníteni. Ezt is tudják magukról. 
Valószínűleg ez a stabil alap teszi lehetővé, hogy merészelnek kényes helyzeteket észrevenni, és kezelni. Vagy ,csak' éles tükröt tartani, ha a helyzet úgy kívánja. Nem minden tanácsadó veszi a fáradságot és bátorságot ehhez. 

 


 

BARA ÁKOS - ÉPÍTÉSZ

 

DESIGN STÚDIÓM a nemzetközi felkérések miatt új szervezeti kihívások előtt állt. A külföldi megrendelésekből adódó kapacitásgondokat csak egy új munkamegosztással lehetett elérni.

A RESTART meggyőzően “menedzselte" a kétnapos workshop alatt a csapat újraszervezését.

 


 

BARABÁS ZSOLT - HELL ENERGY TULAJDONOS

 

A RESTART-on keresztül ismertem meg a coachingot. Saját erőmből vállalkoztam és építettem fel a HELL ENERGY-t, és először nem tudtam mit kapok majd egy coachong folyamattól, egyszerűen kiváncsi voltam. Tanultam belőle. Rengeteget. Ezért is fogom a vezetőség és a középvezetők számára igénybevenni a RESTART teamcoachingját.

 


 

BOROSS BALÁZS - TV2 KONTROLLING IGAZGATÓ ÉS PROJEKT IGAZGATÓ

 

Nyitott ember vagyok, mindig is tudatosan szemléltem önmagamat, kihasználtam minden személyiségfejlesztő lehetőséget, eszközt, visszajelzést. Ennek ellenére megdöbbentő hatékonysággal kapáltuk fel Péterrel 10 alkalom alatt az elmúlt évtized megrögösödött tévképzeteit és jutottunk el az eddigiekhez képest összehasonlíthatatlanul kézzelfoghatóbb és letisztultabb mozgatórugóimhoz. Nem is reméltem a folyamat kezdetén, hogy ilyen sokat fogok profitálni belőle.

 


 

Marschall Péter - CEO PAPRIKA LATINO STUDIOS

 

Mégegyszer köszönöm a PAPRIKA LATINO-nál végzett szervezetfejlesztési munkát. Mint “self-made man” először szkeptikus voltam, de a program eredményessége titeket igazolt. A cég sokkal világosabb keretek között működik, kollégáim tiszteletben tartják egymás “vadászterületeit”, és saját szerepem is sokkal egyértelműbb lett!

 


 

GYÖKereS ATTILA - KH BANK FŐOSZTÁLYVEZETŐ

 

Köszönettel szeretném kezdeni, leginkább azzal, hogy a nem hagytad mellékvágányra futtatni a gondolataimat, addig "ütöttél", amíg ki nem jöttek azok a gondolatok amiknek kikellet. Sohasem gondoltam volana, hogy valóban nagyon jó érzés a megkönnyebbülés, a felesleges súlycipeléstől való megszabadulás. Előbb kellett volna. Szóval az érdem a Tiéd. A feladatot megkaptam és már megy az agyalás is rajta.BENYA DIA - DB BANK LONDON

váltás saját óvoda

 

Végtelenul sokat köszönhetek Neked. Úgy érzem újra magamra találtam és elkezdtem szeretni magam es ebben Neked elvitathatatlanul fontos szereped van. Meg meg kell erősödnöm, de azt látom, hogy ez menni fog. Én mindenkinek ajánlak, akinek csak tudlak.
 

 

kadlecsek krisztián tv2-tények

 

Megint volt felismerésem magamról a csoportfoglalkozás közben/után. Ez egy nagyon erős élmény, tul.képpen ezért járok hozzátok. Hogy több ölelésbe és kevesebb pofonba szaladjak bele életem során 

BITAY BALÁZS DEBUGME

 

"Több céget alapítottam már de most volt először, hogy ilyen nyíltan és ennyire az elején tisztáztuk ki-mit akar az egésztől.Te ne hagyd ki a lehetőséget arra, hogy elkerüld azokat a hibákat amiket én (és valószínűleg a céget alapítók 95%-a) elkövettem.
 
MVP? Traction? Persze, fontosak... De mindezek mit sem érnek jó csapat és letisztázott célok nélkül! Indítsd el jól a csapatodat, és vegyetek részt a JÓL KEZDD A STARTUPOD! programon. Jó érzés, hogy tudom, mi már jó úton haladunk.. Péter és Gabi - köszönjük!"


 

megosztom vissza